Састанак НССЗС и представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а у вези дугогодишњих организационих проблема у функционисању Дома у Тутину

Обавештавамо чланство Новог синдиката социјалне заштите Србије и свеукупну синдикалну јавност да је дана 08.07.2019. године, у просторијама кабинета државног секретара Министарства, а на позив помоћника министра Сузане Мишић, одржан састанак између представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, и то: Ненада Нерића – државног секретара и Сузане Мишић – помоћнице министра, представника установе за лица са интелектуалним тешкоћама из Тутина – Ивана Јездића, в.д. директора Дома за лица ометена у менталном развоју у Тутину и представника Новог синдиката социјалне заштите Србије: Драгане Новаковић – потпредседнице Синдиката, Зорана Никодијевића – секретара Синдиката и Сеада Тигања – председника синдикалне организације НССЗС у Дому у Тутину.

Састанак је одржан у вези дугогодишњих организационих проблема у функционисању Дома за лица ометена у менталном развоју у Тутину и у вези са актуелним стањем по питању решавања тих проблема у тој установи, а на позив помоћнице министра за рад.

Више детаља о овом састанку можете сазнати из дописа у прилогу.

С поштовањем,
Зоран Никодијевић – секретар НССЗС

pdf-icon-mala Саопштење НССЗС-а о састанку у Министарству – 08.07.2019